Τεχνικές Εκτυπώσεων

Σε κάθε είδους επιφάνεια, ομαλή ή όχι! Σε κάθε είδους υλικό!
Περισσότερα

Η Καταλληλότερη Τεχνική για την Οικονομικότερη Λύση.

Η Βέλτιστη Λύση

Η άρτια τεχνολογικά υποδομή και η εμπειρία μας, επιτρέπουν την διασφάλιση της ποιότητας σε όλες τις εκτυπωτικές τεχνικές και σε όλα τα στάδια παραγωγής μέχρι το τελικό προϊόν, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την οικονομικότερη λύση.

Οι διαφορετικές τεχνικές εκτύπωσης (μεταξοτυπία, ψηφιακή, ταμπονοτυπία, offset, εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων κ.α.) σε ποικίλα υλικά (πλαστικό, χαρτί, μέταλλο, ξύλο, ύφασμα κλπ) μας δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών προτάσεων για τις εκτυπωτικές σας ανάγκες, όποιες και αν είναι αυτές, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Μπορούμε και καλύπτουμε τις εκτυπωτικές ανάγκες στην κυτιοποιία, πλαστικοποίηση, βιβλιοδεσία, λαμινάρισμα, μεταλλοτυπίες και γκοφρέ, μεταβλητά δεδομένα κ.α.

Η παράδοση της εργασίας σας στους προκαθορισμένους χρόνους σας εξασφαλίζει ομαλή ροή της παραγωγικής σας δραστηριότητας που συνδυάζεται με τις εκτυπωτικές σας ανάγκες

 

Μεταξοτυπία

Η μέθοδος αυτή ονομάζεται και μέθοδος των διάτρητων προτύπων, γιατί το αντίτυπο παράγεται χάρη στη διαπερατότητα που παρουσιάζουν ορισμένα υλικά. Τα υλικά αυτά χρησιμοποιούνται για να κατασκευαστεί η εκτυπωτική πλάκα, το τελάρο, όπως ονομάζεται. Αυτή, λοιπόν, η επιφάνεια με φωτογραφική ή μηχανική διαδικασία καθίσταται διαπερατή ή μη στα σημεία που επιλέγουμε, ανάλογα με το θέμα. Στη συνέχεια επιχρίεται με μελάνι με τη βοήθεια μίας λαστιχένιας σπάτουλας. Το θέμα αποτυπώνεται στο αντίτυπο, καθώς διαπερατά έχουν γίνει μόνο εκείνα τα σημεία του τελάρου που αντιστοιχούν στο θέμα που πρόκειται να τυπωθεί.

Αναλυτικά εδώ

Ψηφιακή Εκτύπωση

Η εκτύπωση με σύγχρονες μέθοδοι, όπως η τεχνολογία Laser ή Ink Jet, είναι γνωστή με τον όρο “Ψηφιακές Εκτυπώσεις”. Στις Ψηφιακές Εκτυπώσεις, μια σελίδα, ένα βιβλίο ή μια φωτογραφία, στέλνονται απευθείας στην εκτύπωση με την χρήση ψηφιακών αρχείων, όπως π.χ. ένα PDF (Portable Document Format) ή αρχεία των εφαρμογών γραφικών τεχνών π.χ. Illustrator και InDesign.
Αυτή η διαδικασία απλοποιεί τα πράγματα καταργώντας την χρήση ενδιάμεσων σταδίων όπως αυτό της δημιουργίας φιλμ, τσίγκων, τελάρων κ.λ.π. Γεγονός το οποίο μας εξοικονομεί χρόνο και χρήματα. Χωρίς την ανάγκη των ενδιάμεσων σταδίων (τσίγκοι κ.τ.λ.)

Αναλυτικά εδώ