Η Εταιρεία

Το ξεκίνημα της εταιρείας μας γίνεται το 1947 στην Αθήνα στην οδό Πρωτογέννους από τον Δημήτρη Παπαθανασόπουλο. που άφησε την νομική σχολή για να ασχοληθεί με την εμπορική μεταξοτυπία. Το 1953 επιστρέφει από το Λονδίνο ο αδελφός του Βασίλης Παπαθανασόπουλος έχοντας σπουδάσει οικονομικά και γίνονται συνεταίροι στην Δ & Β Παπαθανασόπουλος ΟΕ με την διακριτική επωνυμία ΠΑΝΤΟΤΥΠ.

Η ζωή της εταιρείας συνδέθηκε και εξακολουθεί μέχρι σήμερα με τις κάθε είδους μεταξοτυπικές εκτυπώσεις, σε κάθε υλικό και για οποιαδήποτε χρήση, (π.χ. εκτυπώσεις συσκευασιών, χαλκομανίες, εκτύπωση t-shirt, αντικείμενα, τυπωμένα ηλεκτρονικά τυπώματα, διαφημιστικά αυτοκόλλητα, εκτύπωση σε μέταλλο,  καλλιτεχνική μεταξοτυπία κλπ).

Μια επίσκεψη στην σελίδα “Οι πρώτες μας δουλειές” όπου προβάλλονται μερικές από τις πρώτες εκτυπώσεις, θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε την εμπειρία που έχει συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια.

Από το 1980 η εταιρεία βρίσκεται σε πενταόροφο ιδιόκτητο κτήριο 1 200τμ στην οδό Μαραθώνος, στο Μεταξουργείο, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.

Τους αρχικούς ιδρυτές έχει διαδεχθεί η νέα γενιά ο Λεωνίδα Παπαθανασόπουλος και ο Κίμωνας Παπαθανασόπουλος με νέες ιδέες και διάθεση παραγωγικής επέκτασης της εταιρείας για μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών εκτύπωσης με τους οικονομικούς όρους της αγοράς.

Με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή επιλογή στον τομέα των εκτυπώσεων επέκτεινε την γκάμα των μεθόδων εκτύπωσης. Η ψηφιακή εκτύπωση, pad printing (ταμπονοτυπία) & sublimation, είναι εφαρμογές που συμπληρώνουν την ήδη υπάρχουσα τεχνογνωσία για την ικανοποίηση κάθε εκτυπωτικής ανάγκης των πελατών. Η αξιοποίηση κάθε νέας τεχνολογίας παράλληλα με τις παραδοσιακές αναντικατάστατες μεθόδους εκτύπωσης, εγγυούνται εκτυπώσεις τόσο άρτιες τεχνικά όσο και απόλυτα οικονομικές.

Επιλέγουμε να έχουμε μια παραγωγική επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, να βασίζεται στη εδραίωση σταθερών σχέσεων που να στηρίζονται στην εμπιστοσύνη, την ειλικρινή συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό.